Dipro beurs

01 January 2012

dipro1

We nemen niet alleen deel aan beurzen, enkel gericht naar Macgebruikers. Want we vinden dat er ook promotie gemaakt moet worden van Apple, van onze club en onze MacBeurs, op diverse PC-beurzen. Daar komen we immers in contact met mogelijke switchers. Gebruikers die op zoek zijn naar een oplossing met minder (of geen) problemen, een besturingssysteem zonder virussen, handige softwarebundels zoals iLife en iWork. Kortom, we leren ze ontdekken waarom de Mac nu gebruiksvriendelijker is dan Windows XP, Vista of Windows 7...

Na enkele maanden zien we soms dezelfde bezoekers terug op onze clubmeeting (toegang is vrij) of op de MacBeurs.

 

De Dipro-organisatie plant regelmatig beurzen in Hasselt (Grenslandhallen), Genk (Limburghal), Antwerpen (Schrijnpoort, Antwerp Expo), Mechelen (Nekkerhal), Gent (ICC), Leuven (Brabanthallen)... en meestal proberen we ook in het kader van de timing voor de MacBeurs hier als standhouder aanwezig te zijn.  We delen flyers uit, geven uitleg, en we zorgen dat de drempel om over te stappen naar de Mac zo laag mogelijk wordt gehouden.
Natuurlijk komen we op de beurzen ook Macgebruikers tegen, want ze zijn er om op de beurs nieuwe CD's, inkt, papier of wat randapparatuur te kopen.  Een Dipro-beurs is immers ook één grote markt van pc-handelaren (zelfs voor een groot deel uit Nederland en Duitsland).
Als club steken we heel wat tijd in deze beurzen, maar voor ons blijft een belangrijk promotiemiddel voor de club en de MacBeurs.

Meer informatie over de Dirpo beurzen kan je vinden op www.dipro.be, alsook een kalender van de verschillende beurzen.  We vermelden ook enkele data in onze clubkalender.
Toegang kost meestal 5 euro.

Adres Clubmeetings

Clubmeeting 1e donderdag v maand*

Kiezelstraat 118 - 3500 Hasselt (Godsheide) - België

Vanaf 19u30 - 20u00 welkom
Workshops vanaf 20u00 tot 22u30

(*uitzonderingen: cultuurbeurs, club op verplaatsing, macbeurs)

Lidvoordelen

Bijwonen workshop *
Gratis toegang tot MacBibliotheek
Support
Demonstraties
Promotie acties
Korting op magazines
Elke maand tombola

*bijwonen 1e clubmeeting
als bezoeker is gratis

Lidgeld : € 30,- voor 12 mnd

Contact

www.maclimburg.be
info@maclimburg.be
support@maclimburg.be


www.macmeet.be
info@macmeet.be


Skype : maclimburg1


Facebook groep


Contacteer Medewerkers

You are here: Home Activiteiten Beurzen Dipro beurs