Print deze pagina
zondag, 01 januari 2012 20:24

Clubmeeting 5 januari 2012 : Nikon 1 Speciaal

By
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Ja, ondertussen is het 1 januari 2012...dus de beste wensen voor jou als Mac-gebruiker zijn zeker op zijn plaats. Mogen al je Mac-dromen uitkomen in 2012. We starten meteen de eerste week van het nieuwe jaar met een clubmeeting in het teken van de Nikon 1 systeemcamera. Nikon komt deze even aan jou voorstellen, dus bereid je vragen maar voor.
Maar misschien heb je ook nog vragen over Time Machine en iWork. Want parallel kan je ook workshops volgen en al je vragen kwijt over alle ins- en outs van Time Machine, tips tricks,... Deze keer ook aandacht voor iWork op de iPad, want met Numbers, Pages en Keynotes beschik je over ferm gereedschap.

Maar zoals menig clublid wel weet, geven we de aftrap van het nieuwe jaar...in stijl. Je kan aanschuiven tijdens onze nieuwjaarsreceptie. Wat het dit keer gaat worden...gaan we je niet verklappen. Gewoon komen en laat je verrassen. Blijft sowieso gratis voor clubleden.Bezoekers dragen bij in de kosten.

Agenda :

welkom : tussen 19u30 en 20u00
nieuwjaarsreceptie van 19u30 tot 20u20
voorstelling van de NIkon 1 systeemcamera
workshop over Time Machine
workshop over iWork op iPad
natuurlijk kan je de hele tijd terecht voor supportvragen. Je mag gerust je vraag al posten als commentaar hieronder, op de facebook van MacLimburg, of schrijf het even op een papiertje en breng het op donderdag 5 januari mee

Locatie : Kiezelstraat 118 te Hasselt
Inkom : gratis, maar clubleden hebben natuurlijk een streepje voor.

Tombola : wat valt er te winnen? Een Angry Birds speaker voor je iPad of iPhone.

Lees 2440 keer
paulbeckers

Nieuwste van paulbeckers