Print deze pagina
zondag, 01 juni 2014 22:41

Clubmeeting 5 juni : de Keynote

By
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Donderdag 5 juni staat de laatste clubmeeting voor de vakantieperiode gepland. En het kan bijna niet anders dat we nakaarten over de Keynote van 2 juni.  Die kunnen jullie live volgen.  Wat er precies allemaal op de World Wide Developer Conference wordt aangekondigd zal je vanaf 19u00 horen.

Voor de rest hebben we nog twee topics op donderdag : hoe beheer je paswoorden op je Mac of iPad met 1Password.  Tijdens het seminarie, vorige maand over security was er onvoldoende tijd overgebleven om dit even te bespreken.  Daarvoor trekken we op 5 juni er extra tijd voor uit.
Een ander topic zal gaan over "navigatiesystemen".  Want binnenkort vertrekken we op vakantie, en dan is het toch van belang dat je de laatste navigatiesystemen op je iPhone hebt geïnstalleerd.  Kwestie van de kortste weg te vinden naar je vakantiebestemming.

 

Praktisch :

  • Locatie : Kiezelstraat 118 in Hasselt (Godsheide)
  • Timing : de deuren gaan open vanaf 19u30.
    De workshop start rond 20u00 (tot 22u00)
  • Toegang voor clubleden of nieuwe bezoekers.  De eerste keer mag je gratis binnen.
  • Lid worden kan je ter plaatse (30 € voor 12 maanden)
  • Tombola voor clubleden : je kan een Kenu Airframe winnen
  • We hebben ook een kleine voorraad wijn (Pinot Blanc en Pinto Gris) beschikbaar > tijdens de uitstap van 29 maart kon je met clubleden wijn degusteren in het wijndomein Aldeneyk.
Lees 2855 keer Laatst aangepast op maandag, 02 juni 2014 09:17
paulbeckers

Nieuwste van paulbeckers