Monday, 19 November 2012 14:18

De 15e MacBeurs

Afgelopen zondag 18 november was het zo ver: alweer een super editie van de MacBeurs.  Een echt Macfeest.  Dankzij natuurlijk de inzet en het enthouasisme van héél wat clubleden, want zonder hen was dit niet mogelijk.  Kortom: het was werkelijk een hoogdag voor onze club. 

Al vanaf s'morgens stonden er bezoekers aan te schuiven.  Gelukkig niet buiten in de regen.  De check-in verliep opvallend vlot. Héél wat e-tickets werden op voorhand verkocht.  Het scannen van de QR-codes was daarom een echte tijdswinst.  En onder deskundige begeleiding van Steven, zorgden Kristien, Bart, en Eddy samen met Josefien en haar vrienden voor een goede doorstroming.  Af en toe kwam hier een (grappige) stoorzender, voor afleiding zorgen.
Ook de standhouders liepen ondertussen via de achterkant binnen, met hun karren volgeladen.

Vanaf 10u00 was het een drukte van jewelste.  In de classrooms, in de aula, op de beursvloer : overal was er wel iets te doen.  De CVO workshops kenden veel bijval.  Ook Mountain Lion kreeg als workshop veel nieuwsgierigen over de vloer.  Overal werden er vragen gesteld.  Om 11u gingen we live naar de video-uitzending van onemorething.  Met elk uur andere gasten aan tafel.  Top professioneel.  Ook live thuis te volgen.

De catering draaide tegen de middag op volle toeren.  De hotdogs, broodjes, cola, koffie, taart of cup-cakes gingen vlotjes binnen.  Nog eens bedankt aan het catering-team : Ingrid, Katja, Peter, Dries, Lars, Vito, Sofie, Francois, Marie-Louise.

Overal waren er clubleden in de weer om van de MacBeurs het beste te maken.  Bart, Greet en Peter zorgden voor het game-corner, met dit jaar zelfs 8 iPad's.   Steven, Marc, Patrick, Niko bemanden de genius of support bar.  Héél wat vragen kregen ze te verwerken.  Marc zorgde voor de kassa.  Tony en Charles sprongen overal bij waar het nodig was.

Ook waren er héél wat leden actief op de beursvloer.  Staf gaf uitleg bij de demostand over Photosuite 7 en Fotomagico, Jos gaf zelf Jimdo demo's in de aula, Jan was als Nikon specialist ter plekke, Steven maakte sfeerbeelden, Gerrit en Steven gaven uitleg bij muziek demo's, Peter en Frank verzorgden een foto workshop,  Rik en Yves leverden een belangrijke bijdrage tot het succes van de AppMeet en de Podcast iPad in het onderwijs.

Maar ook andere clubleden assisteerden waar mogelijk.  Arno en Roland zorgden voor video-captatie in de aula's, Jan-Pieter en zoon Joel coördineerden de aula workshops, Leon begeleide de fotoshoot op C-Mine...

En s'avonds waren (net als de hele zaterdag) een heel pak clubleden in de weer (zoals Erik, Jean, Roland, Francois, Bart, Greet, Charles, Peter... ) om alles netjes op te ruimen en terug op hun plaats te zetten.

Moe maar vooral voldaan.  Iedereen bedankt.
Paul

Adres Clubmeetings

Clubmeeting 1e donderdag v maand*

Kiezelstraat 118 - 3500 Hasselt (Godsheide) - België

Vanaf 19u30 - 20u00 welkom
Workshops vanaf 20u00 tot 22u30

(*uitzonderingen: cultuurbeurs, club op verplaatsing, macbeurs)

Lidvoordelen

Bijwonen workshop *
Gratis toegang tot MacBibliotheek
Support
Demonstraties
Promotie acties
Korting op magazines
Elke maand tombola

*bijwonen 1e clubmeeting
als bezoeker is gratis

Lidgeld : € 30,- voor 12 mnd

Contact

www.maclimburg.be
info@maclimburg.be
support@maclimburg.be


www.macmeet.be
info@macmeet.be


Skype : maclimburg1


Facebook groep


Contacteer Medewerkers

You are here: Home