Black Friday 29/11

27 November 2013

Vrijdag is het koopjesdag, want dan zijn er op de Apple Store, en online heel wat aanbiedingen.  Maar je moet soms snel zijn, want de acties lopen maar een dag.  We proberen daarom wat promotie-nieuws te verzamelen, zo dat je een beter overzicht krijgt.

 • Hou de online Apple Store, of de Apple Store in Amsterdam, Oberhausen, Keulen, Parijs... in de gaten.  Het gerucht is dat er geen kortingen maar gift-kaarten gebundeld gaan worden.  Maar het blijft natuurlijk afwachten tot donderdagnacht...
  UPDATE : niet tegenstaande de Apple actie in Australië met giftcards, heeft Apple in de Europese landen toch voor een korting op bepaalde toestellen gekozen.

  • iPad Air 35 € korting, iPad mini 21 € lager, iPad 2 31 € besparing
  • iMac's met 101 € korting, MacBooks met 101 € korting
  • iPad Touch met 31 € korting
  • maar ook een heel pak accessoires zijn afgeprijsd : AppleTV, olloclip, enz...
 • photosuite8We kennen de fotosoftware van onOnesoftware al enkele jaren.  Nu valt de nieuwe versie Perfect Photo Suite 8 samen met Black Friday.  Je krijgt hierbij dus 120 USD korting en daarom betaal je maar 180 USD.  Als extra krijg je een Preset vol 1 gratis en een video tutoral.  Meer info.

 • macphun2Ook van MacPhun hebben we een promotie binnen. Onze MacMeet promotie is immers afgelopen.  Ze lanceerden in oktober een nieuw pakket "Intensify".  Een heel interessant fotobewerkingspakket voor slechts 50 USD.  We gaan het zeker op de volgende clubmeeting eens laten zien.  Want ook Snapheal is een handig pakket als je foto's wilt bewerken.  Je krijgt op Black Friday 20% op beide producten of de bundel via de MacPhun Store.  En tegelijk is er een actie om een MacBook Air te winnen.  Elke deelnemer krijgt trouwens gratis een 4Gb SD geheugenkaart.
  Of je krijgt 40% korting op de App Store van Apple
 • De StackSocial bundel met heel wat apps (11) voor je Mac (tot 4 dec).
 • De Parallels bundel (8 apps).
 • Je kan ook de pagina van de iPhoneclub in de gaten houden : daar worden dagaanbiedingen verzameld.  Hier al de aanbiedingen van donderdag.
 • Wil je een website bouwen, dan kan je met Freeway aan de slag.  Op Black Friday krijg je 40% korting op Freeway.
 • Apple Premium Reseller AMac biedt klanten op Black Friday kortingen op MacBook Pro Retina modellen : Er gaat zelfs 300,- € van de prijs vanaf.  Maar ook op de iMac (2012) is er een flinke korting.
 • Bij Appletips.nl en Dollo.nl zijn er leuke iPhone hoesjes en accessoires in de aanbieding : kijken dus.
 • Nog een tip van een clublid : online trainingen bij Kelby.
 • Bij Adobe loopt tot 2 december nog een Creative Cloud promo : Photoshop en Lightroom voor maar 12,29 € per maand.

Black Friday is het grootste koopjesevenement in de Verenigde Staten, dat op de vrijdag na Thanksgiving wordt georganiseerd. Veel Amerikanen gaan op deze vrijdag op pad om alvast de nodige kerstcadeaus in te slaan. Omdat app-ontwikkelaars apps op deze vrijdag internationaal in de aanbieding gooien merken wij hier in Nederland en België al langer wat van, maar de afgelopen paar jaar zien we ook steeds meer Nederlandse winkels op het koopfestijn inhaken.

 

 

 

Adres Clubmeetings

Clubmeeting 1e donderdag v maand*

Kiezelstraat 118 - 3500 Hasselt (Godsheide) - België

Vanaf 19u30 - 20u00 welkom
Workshops vanaf 20u00 tot 22u30

(*uitzonderingen: cultuurbeurs, club op verplaatsing, macbeurs)

Lidvoordelen

Bijwonen workshop *
Gratis toegang tot MacBibliotheek
Support
Demonstraties
Promotie acties
Korting op magazines
Elke maand tombola

*bijwonen 1e clubmeeting
als bezoeker is gratis

Lidgeld : € 30,- voor 12 mnd

Contact

www.maclimburg.be
info@maclimburg.be
support@maclimburg.be


www.macmeet.be
info@macmeet.be


Skype : maclimburg1


Facebook groep


Contacteer Medewerkers

You are here: Home