Elke maand is er wel één of andere bundel waarmee je met een tiental pakketten heel wat geld kunt uitsparen.  Deze keer loopt er een actie van Stacksocial met 10 leuke programma's :  Rapidweaver (webdesign), Tune Up (iTunes plug-in), Disk Drill Pro (voor je harde schijf), CrossOver (Windows op Mac draaien), Voila (screen capture), Snapheal Pro (om op foto's objecten weg te gommen), mSecure (een beveiligings software), MacX Mobile Video Convertor (video formaten naar iPhone omzetten), PDF Convertor Pro :…
Voor Pages, Numbers en Keynotes (zowel op OSX als iOS) zijn er begin april een aantal verbeteringen uitgebracht. verbeterde ondersteuning voor Retina-schermen nieuw tabblad om te bewerken documenten via iCloud delen zonder dat de lezer schrijfrechten heeft in Pages (iOS) is er nu ondersteuning voor het tonen van diagrammen, nieuwe sjablonen verbeterde tekstomloop in Keynote : ook beter ondersteuning voor diagrammen in Numbers : verbeterde pop-up menu's sneller importeren CSV bestanden en betere compatibiliteit met Excel
Vanaf half april mag je een vernieuwde versie van de Stievie App verwachten. nieuwe abonnementsformules : betalen met Maestro, Bancontact voor 3, 6 of 12 maanden.  Of een doorlopend abonnement van 9,99 € prorgramma's offline bekijjken (als je geen internet verbinding hebt)
Tijdens iWorld is dit zwitsers mes van de paswoorden verkrijgbaar aan de helft van de prijs.  Nu maar 21,99 € ipv 44 €.  In feite niet te missen. Voor een ultieme beveiliging van al je paswoorden.  Het genereert nieuwe paswoord, houdt alles netjes voor je bij, ook info over kredietkaarten, identitieten...  Met ondersteuning in alle browsers.  Verkrijgbaar op de App Store.
Van een zeker Ben, kregen we een aantal gratis video tutorials binnen over iMovie 10.  Dit omdat er veel verwarring en misverstanden bestaan over deze versie. Als verstokte iMovie fan heeft hij besloten daar wat aan te doen. Misschien is het interessant voor onze clubleden. Beslist is het nuttig voor onze clubleden.  De link kan je hier vinden.
We houden netjes in de gaten wanneer er software bundels uitkomen voor Mac.  Dat is niet zo moeilijk als je de website van squidoo volgt.  Je moet dus het internet niet afschuimen, want hier staan ze netjes verzameld.  Op het moment van schrijven is er : Lifestyle Bundle, Back to School Designer Bundle, MacBundler, The Mac Freebie Bundle 2.0, ... Veel winkelplezier.

Adres Clubmeetings

Clubmeeting 1e donderdag v maand*

Kiezelstraat 118 - 3500 Hasselt (Godsheide) - België

Vanaf 19u30 - 20u00 welkom
Workshops vanaf 20u00 tot 22u30

(*uitzonderingen: cultuurbeurs, club op verplaatsing, macbeurs)

Lidvoordelen

Bijwonen workshop *
Gratis toegang tot MacBibliotheek
Support
Demonstraties
Promotie acties
Korting op magazines
Elke maand tombola

*bijwonen 1e clubmeeting
als bezoeker is gratis

Lidgeld : € 30,- voor 12 mnd

Contact

www.maclimburg.be
info@maclimburg.be
support@maclimburg.be


www.macmeet.be
info@macmeet.be


Skype : maclimburg1


Facebook groep


Contacteer Medewerkers

You are here: Home Reviews Recente tips