MacPhun Fantastic bundle

29 April 2013

Tijd voor wat nieuwe bundels. 7 apps die wel van pas kunnen komen voor maar 15 euro.  Het scheelt direct in je portemonnee. Neem de tijd om MacPhun eens te bekijken.

Zeker een aanrader is Snapheal, een soort mini-Photoshop, maar veel handiger om watermerken, vlekjes, correcties op foto's uit te voeren. Voila kende ik ook, een geschikte tool om screencasts te maken.  Kost normaal meer apart dan deze bundelprijs.    Zijn bij mij wat minder bekend : Swift Publisher, een soort layoutprogramma handig om folders, nieuwsbrieven, brochures, boekjes te layouten.  Cashculator is een soort budgetprogramma om je uitgaven te beheren.  Photo Movie Maker Pro lijkt me iets knap, zeker om snel en eenvoudig van foto's een knap filmpje te maken.  iTunes Cleaner is om je muziekbibliotheek op te ruimen, teksten (lyrics) en artwork te downloaden, playlisten te maken, dubbels te verwijderen...Tembo is een zoektool.

Op zich lijken de verschillende apps zeker de moeite, en kosten ze elk allemaal al meer dan de bundelprijs.  Jammer is deze bundel geen trial-versies van de verschillende onderdelen, of filmpjes, of bijkomende info aanbiedt.  Dan was het makkelijker om eerst te evalueren, voor dat je de bundel aanschaft.

fantastic1

Adres Clubmeetings

Clubmeeting 1e donderdag v maand*

Kiezelstraat 118 - 3500 Hasselt (Godsheide) - België

Vanaf 19u30 - 20u00 welkom
Workshops vanaf 20u00 tot 22u30

(*uitzonderingen: cultuurbeurs, club op verplaatsing, macbeurs)

Lidvoordelen

Bijwonen workshop *
Gratis toegang tot MacBibliotheek
Support
Demonstraties
Promotie acties
Korting op magazines
Elke maand tombola

*bijwonen 1e clubmeeting
als bezoeker is gratis

Lidgeld : € 30,- voor 12 mnd

Contact

www.maclimburg.be
info@maclimburg.be
support@maclimburg.be


www.macmeet.be
info@macmeet.be


Skype : maclimburg1


Facebook groep


Contacteer Medewerkers

You are here: Home Reviews Oude tips MacPhun Fantastic bundle