47. MacUpdate bundle

19 september 2013

Tot einde september loopt er een mooie actie bij MacUpdate : 9 leuke Mac apps voor 49,99 dollars.  Je kan ook een demo bundel eerst downloaden en uitzoeken welke apps je zeker kan gebruiken.  Of een video tour bekijken : dat is nog gemakkelijker.
Vooreerst zit TechTool Pro 7 in het pakket : komt zeker van pas als troubleshooting tool voor je Mac, en nu al compatibel met Mavericks.  Screenflow 4 is ook meteen een topper voor screen recordings te maken.  Zo maak je perfect trainingsfilmpjes.  Misschien is PDFpen6 wel wat je zoekt, want je wil geen dure Acrobat aanschaffen, maar wel PDF's aanpassen, tekst OCRen, exporteren, handtekingen plaatsen...  Wist je trouwens dat deze eerste 3 pakketten normaal al meer geld kosten dan de prijs van de bundel?

Bovendien krijg je nog het strategiespel Cilvilization V, Snapheal Pro (dat is ook een aanrader om je foto's te corrigeren).  Kende ik nog niet waren Vitamin-r 2.0, iets rond mindmapping en structureren van je werk, Choco 2 (niet voor op je boterham) voor foto collages te maken.  Dan nog Aurora 5, een handige alarm klok en Deltawalker, om je files en folders te vergelijken.

Veel app-fun...

Adres Clubmeetings

Clubmeeting 1e donderdag v maand*

Kiezelstraat 118 - 3500 Hasselt (Godsheide) - België

Vanaf 19u30 - 20u00 welkom
Workshops vanaf 20u00 tot 22u30

(*uitzonderingen: cultuurbeurs, club op verplaatsing, macbeurs)

Lidvoordelen

Bijwonen workshop *
Gratis toegang tot MacBibliotheek
Support
Demonstraties
Promotie acties
Korting op magazines
Elke maand tombola

*bijwonen 1e clubmeeting
als bezoeker is gratis

Lidgeld : € 30,- voor 12 mnd

Contact

www.maclimburg.be
info@maclimburg.be
support@maclimburg.be


www.macmeet.be
info@macmeet.be


Skype : maclimburg1


Facebook groep


Contacteer Medewerkers

U bevindt zich hier: Home Reviews Oude tips 47. MacUpdate bundle